Музикантите от Deep Zone Project Дани Димитров и Диян Савов представиха

...
Музикантите от Deep Zone Project Дани Димитров и Диян Савов представиха
Коментари Харесай

DEEP ZONE Project: Очаквайте скоро новия ни проект с хитов гръцки изпълнител

Музикантите от Deep Zone Project Дани Димитров и Диян Савов показаха новото парче на групата - " Punta Cana ". Ето какво споделиха те за феновете на Euronews Bulgaria:

 

 

По-лятно не знам дали може да бъде. Този клип сме го снимали посред зима. В Пунта Кана, Домениканската република, сред Коледа и Нова година го снимахме. Нямаше по какъв начин да пуснем през зимата такова видео и го изчакахме за лятото.

Бебето на Ева-Мария е другият главен воин във видеото. То си има своя темперамент понякога, то не пусна майка си да пристигна тук през днешния ден. Дева е новата певица на DEEP ZONE Project, това е детето на Ева-Мария.

Най-интересното беше, че като разбрахме, че Ева е бременна я питахме по какъв начин ще го кръсти, дали ще е на нас или на баби, тя каза Дева.

Наши партньори организираха парти в Пунта Кана тогава, събрахме се 400 българи в самолета, пристигнаха и българи от целия свят, имахме присъединяване там, та по този начин се случи това видео. Има хора, които са локални във видеото. Искахме да пресъздадем традиционната им конюнктура.

Видяхме хубави неща от острова. Имаше едни пичове с мачетета имаше единствено, които ни се сториха странни, само че беше ужасно там. Щом сме тук всичко е наред.

Имаме страхотни мнения под видеото все още, че е шлагерът на лятото и така нататък Има над 200 хиляди гледания. Всеки самичък дефинира каква музика да слуша. Ние искахме просто да заредим лятната сила у хората. Аз погледнах към брега и споделих, Дани, това е фототапетът от детството ми. Ако имате опция отидете, вижте, това е едно от най-красивите места на планетата. Там се приказва на испански, общувахме посредством Гугъл преводача с хората.

Ако напишете в Youtube  " Punta Cana ", нашето видео излиза второ. То попадна в някакви латино плейлисти на челни позиции. Виждам анализите в Spotify и Youtube, че все повече местни жители там я слушат, може да стане химн на Пунта Кана.

Трябва от ден на ден български продукции да пробиват на интернационалния пазар. Скоро българин взе " Букър ", време е да имаме повече такива мотиви за горделивост. Между другото много хора не знаеха, че шлагерът ми от предишното лято с Dolores " La Rumba " е българска. Наложи се да пусна пост с който потвърждавам, че е по този начин. Със " Say my name " беше по този начин, с " Punta cana " в този момент отново е по този начин. Хората дано прегледат детайлите и да разширят картината си, да видят още хубава музика от нас.

Преди средата на юни започваме да снимаме видео на новото ни парче. В края на месеца ще го пуснем. То ще е в композиция с хитов гръцки реализатор, лятно парче. Много известен е. Позволихме си да вкараме балкански нотки в него. Но не е поп-фолк или чалга.

Вчера публикувахме пост с датите към летните ни участия. От довечера започва лятното ни турне в Стамболийски. Може да видите в обществените ни мрежи другата част от лятната ни стратегия до 14 октомври. Ноември месец пък готвим турне в Съединени американски щати и Канада. Приключението продължава.  На празника на Варна на 15 август сме във Варна. В Бургас също ще имаме участия.

Готвим още няколко песни, които прибавяме към селекцията ни от римейкове на български " Златни шлагери ". Сега желаеме да създадем римейк и на песента на Дони - " Малкият принц ". Много е важно самите песни да бъдат податливи на нашия жанр. От мудни песни ги позабързваме в нашия жанр. Ще се постараем и другите ни римейкове да се получат добре както сегашните. 99% от истинските реализатори са ОК, само че 1% не са съгласни. А и ние решаваме да направим нещо, те се съгласяват, само че от време на време нещата не се получават по този начин както сме мислели и не ги издаваме. Има проблем и с това, че множеството от тези песни се пеят от мъже и нашите певици през годините пеят за дами и става малко LGBTQ, само че ще си купим тротинетки и ще караме.

Дайте да се пазим, апропо, по пътищата. Апел към всички, доста хора си отпътуваха, дано да бъдем виновни там. Най-важното е да пристигнем живи и здрави.

 

Целия разгвор вижте във видеото.

 

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР